viagra london pris viagra bestellen online apotheek viagra schweiz apotheke koop viagra onlinbe viagra pris apotek viagra generika kaufen erfahrungen saako viagran kanssa käyttää alkoholia kan man beställa viagra på min appen cialis reseptillä apotek viagra miten rekisteröidytää viagra gratis viagra piller viagran käyttö viagra auf rechnung bestellen schweiz waar kan ik veilig viagra kopen køb cialis super active litauen köpa viagra london online apotheek viagra beställa viagra online flashback forum vart köper ni cialis generiskt super active grön viagra pillen online bestellen kamagras bestellen viagra pille wikipedia viagra kopen marktplaats viagra pris 100 mg waar kan ik super kamagra kopen hvor kan man købe viagra til mænd er det lov å kjøpe viagra i norge waar betrouwbaar viagra kopen cialis generika rezeptfrei schweiz viagra nachnahme bestellen cialis beställa hvad koster viagra i thailand viagra testosteron för kvinnor viagra billig online bestellen viagra in belgien rezeptfrei online apotheke cialis kaufen kopen-kamagra kortingscode viagra tabletten kopen köpa kamagra sverige flashback beställa kamagra säkert cialis 20mg hinta 8kpl levitra generika rezeptfrei deutschland cialis kopen dokter online waar kan ik het beste kamagra bestellen viagra pills are safe kan man köpa viagra receptfritt i spanien viagra piller viagra generika vergleich legaal kamagra kopen kan man köpa viagra i spanien cialis pris på recept viagra generika rezeptfrei kaufen paypal köpa viagra från norge viagra voor vrouwen kopen kvinna testat viagra waar kan ik goede viagra kopen viagra piller wiki koopen algemeen viagra online apotheke holland viagra prijs van viagra bij apotheek kjøpe cialis i sverige apotheke viagra bestellen viagra generika viagra 25 mg online bestellen kamagra bestellen cobra 120 mg kamagra kvinnor viagra piller billigt köpa viagra klarna apteekki cialis hinta vad är viagra för kvinnor cialis rezeptfrei deutschland review kamagra-bestellen female viagra kopen viagra kreta kopen kamagra te koop in winkel cialis bestellen duitsland apotheek finasteride propecia cialis generika 10mg kamagra 100mg kosten cialis kopen paypal viagra waar te koop cialis generic kopen viagra køb pris beställ viagra postförskott flashback goedkoop kamagra bestellen aanbieding kamagra en lovegra bestellen cialis generika rezeptfrei ohne kreditkarte köpa viagra i sverige utan recept köpa viagra betala mot postförskott papir resept på viagra cialis 2.5 mg kopen viagra pillen kopen dokter online kamagra te koop amsterdam cialis generika viagra priser danmark kamagra 100 mg bestellen viagra generika preisvergleich viagra generika apotheke deutschland köpa levitra receptfritt billigt cialis kopen nederland är det säkert att köpa viagra på nätet köpa cialis billigt viagra piller fri fragt viagra bestellen deutschland viagra generika online bestellen ohne rezept waar propecia kopen generika cialis 20mg priser på viagra i danmark cialis pris på recept viagra mænd kamagra generika nachnahme köpa viagra från danmark viagra kopen griekenland kosten viagra mit rezept dames viagra online bestellen generisk cialis uden svindel viagra generika in apotheke kaufen snel cialis bestellen https erectpillen.com cialis-kopen.html viagra legaal kopen prijs apotheek viagra saako vietnamista viagraa köp kamagra jelly goedkope kamagra 100mg kopen viagra på apotek i sverige hvad koster de dyreste viagra piller køb cialis i canada kamagra 200mg bestellen kamagra kopen afterpay viagra pris thailand køb kvindelig viagra kamagra gel kvinna legaal kamagra kopen viagra ohne rezept in der apotheke kamagra-kopen.com viagra på apotek i sverige köpa viagra sverige viagra kaufen in apotheke review kamagra-kopen.com pris viagra på recept viagra pill for women kamagra koop kvindelige viagra kvinnlig viagrs viagra kopen ervaringen män viagra tabletter köpa brand cialis tablets cialis 0.5 pillen kopen in sexshop propecia apteekki echte viagra online bestellen viagra apoteket utan recept viagra 25mg pris køb cialis super active litauen beställa kamagra lagligt kamagra kopen belgië kan kvinder tage viagra til mænd är viagra receptfritt i norge levitra 20mg kopen propecia kjøp netpharm viagra bestellen cialis generika berichte best waar je kan bestellen werkende kamagra en lovegra forum viagra 100mg apotek 1 kamagra kopen emmen espanja viagra resepti erfaring med køb af viagra på nettet generieke viagra kopen in nederland hvad koster viagra på gaden viagra för kvinnor 2015 cialis hinta espanja rezeptfrei viagra kaufen 24 cialis 2 5 mg pris är det olagligt att ha viagra utan recept i sverige hvordan øger man effekten med viagra ei seiso viagran käytön jälkeen kamagra online bestellen erectiepillen beställa viagra ifrån europa lagligt wo kann ich original viagra bestellen cialis prise quotidienne kamagra blauw die werkt kopen viagra kauwtabletten online kopen viagra kopen bancontact cialis 5mg generika dansk apotek viagra leather toys kamagra bestellen viagra till kvinnor kamagra oral jelly kopen in belgie viagra kopen bij kruidvat viagran käyttö naisella priligy sverige paypal viagra kopen bij treadent.com in duitseland viagra boots apotek kvinnor och viagra bestellen viagra pillen kjøpe viagra i spania cialis 10 mg pris köp kamagra snabb leverans 1 viagra tablett en till dagen stadigvarande pdf vad kostar viagra 100mg på nätet kamagra per paypal bestellen levitra 5 mg filmdragerad tablett hvor kan jeg kjøpe dame viagra uten resept i norge billig viagra i sverige kamagra bestellen rembours kamagra suomesta postitettuna viagra för äldre män viagra te koop antwerpen kamagra bestellen amsterdam pharmNL viagra germany apotheke kamagra kauwtabletten bestellen rezeptfrei viagra kaufen 24 kamagra 100mg bestellen cialis 5 mg pris apoteket viagra online deutschland rezeptfrei viagraa saa ilman reseptiä kamagra gel norge viagra i norge viagra 100mg pris kamagra jelly kvinna klachten kamagra bestellen kjøp erexo naturens viagra kamagra 100mg hinta kamagra jelly pris viagra bestellen in nederland dokter online pharmDK green viagra pill köpa viagra olagligt cialis generika bestellen cialis generika rezeptfrei günstig kaufen levitra 20mg kopen viagra apoteket sweden best viagra beställa online kamagra beställa papir resept på viagra wat kost viagra bij apotheek kortings code kamagra online bestellen kortingscode kamagra-bestellen pharmDK gold viagra pills viagra 100mg online sverige viagra bestellen cobra pharmDK miksi viagraa ei saa ilman reseptiä illegaal viagra kopen generika cialis preisvergleich pharmNL ist viagra rezeptfrei köpa viagra till dam kamagra oral jelly priser viagra kopen bij drogist kamagra bestellen engeland kamagra legaal kopen waar kan ik het beste kamagra bestellen propecia kopen goedkoop erektiohäiriö ilman viagraa original viagra rezeptfrei kaufen pharmNL viagra online bestellen paypal pharmDK kamagra kopen in spanje generika viagra kamagra priser hvad koster viagra i tyrkiet apotek priser viagra kamagra amsterdam bestellen cialis eli tadalafiili hinta ist kamagra rezeptfrei in deutschland minkä niminen oli viagra mitä mainosti et saa ilman reseptiä viagra kjøp kamagra cobra kopen kamagra 100mg oral jelly käyttö viagra generika online kaufen ohne rezept cialis vastaava tuote suomessa cialis ohne rezept bestellen pharmNL viagra piller til kvinder apotheke viagra preis kamagra kopen in sexshop nijmegen viagran ja sildenafil yhtäaikainen käyttö viagra på apotek i danmark cialis pris apotek sverige propecia köpa online kamagra vrouw bestellen viagra apteekki var köpa generisk viagra receptfritt sialis viagra pris viagra cobra bestellen miten saada viagraa generic cialis danmark female viagra the pink pill is finally here wat kost cialis in belgie köpa viagra utan recept bestellen kamagra fun4body billig viagra sverige hvordan få viagra i norge combine penis enlargement pills with viagra viagra uten resept hellas kamagra bruistabletten bestellen kamagra bestellen groningen generic viagra sverige nep viagra kopen kopen kamagra pillen bij fun4body is dat betrouwbaar kamagra pills effects cialis 20 mg viagra 100mg pris cialis goedkoop bestellen beverwijk erectieshop nl kamagra kopen viagra apotheek online cialis priser danmark cialis generika preiswert köpa viagra i filippinerna waar het beste viagra bestellen viagra i danmark kamagra voordelig kopen kjøpe viagra i sverige köpa viagra flashback 2017 viagra utan biverkningar natuurlijke viagra kopen pharmDK kun je in nederland online cialis bestellen wat kost de viagra pil hvor kan man købe kamagra what do viagra pills do viagra uten resept pris cialis kopen gebruik dokter online viagra bestellen køb viagra receptfri uden recept kamagra kopen belgië viagra bij apotheek kopen sikkert køb af viagra på nettet viagra tabletter apoteket viagra pills online kamagra jelly danmark viagra på apotek i sverige herbal viagra norge cialis 20mg hinta virossa köpa viagra i london online apotheke kamagra levitra 20 mg 4 tabletter apoteket hjärtat pris viagran käyttö suomessa pris på viagra i sverige marktplaats kamagra kopen köpa cialis tadalafil viagraa suomesta ilman reseptiä viagra pris apotek viagra kopen en betalen bij ontvangst waar zijn viagra pillen te koop köpa kamagra inrikes viagra bestellen forum kamagra köpes køb af viagra i sverige kamagra oral jelly online bestellen review 2019 gemför pris på viagra är det olagligt att beställa viagra viagra köp från sverige cialis miten nopeasti uudestaan seisoo miten viagraa käytetään køb af viagra hvot henne bestellen kamagra review cialis in apotheek köpa viagra flashback 2017 när började viagra säljas i sverige køb viagra i sverige viagra ersatz rezeptfrei kaufen seriöse online apotheke viagra cialis kopen zonder voorschrift in belgie wiki viagra kostar på apoteket køb viagra in ballerup pharmFI cialis strips generika viagra generika deutschland bestellen cialis kopen in winkel viagra apotheke niederlande kamagra suomesta cialis lilly uten resept cialis apotheek belgie priligy dapoksetiini käyttö köpa viagra till dam kvinnlig viagra fly kamagra super vidalista kopen viagra receptfritt norge cialis pills online køb viagra online danmark cialis 0.5 pillen kopen in nederland levitra generika online bestellen cialis preise apotheke schweiz kann viagra ohne rezept apotheke kaufen viagra bestellen ohne rezept erfahrungen kamagra green pills viagra flashback köpa apotheke viagra bestellen priligy online bestellen beställa kamagra billigt viagra aus polen bestellen geneerinen cialis suomi hinta hvilken viagra pille skal jeg købe kamagra kopen enschede cialis billigt på nätet viagra bestellen in deutschland

RECEPCIA

Pondelok - Sobota:
14.00 - 20.00 hod.
Nedeľa:
08.00 - 11.00 hod.


Check in:
14.00 - 20.00 hod.
Check out:
06.30 - 10.30 hod.


Penzión Kozák

poskytuje reštauračné /kuchyňa/ služby len pre ubytovaných hostí a to v čase od 18.00 hod. do 20.00 hod.

 

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Týmto Vám oznamujeme, že dohľad nad spracovaním osobných údajov v našej spoločnosti zabezpečuje firma PK-SYSTEMS s.r.o.,
a v súlade s § 44 zákona č. 18/20128 Z.z. a článkom č.37 NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679,
Viac informácií si môžete prečítať tu : www.pk-systems.sk


PICO spol.sro., ul.Záhrady 664, 972 05 Sebedražie, IČO: 36294772

ako prevádzkovateľ, poskytuje za účelom dodržiavania spravodlivosti a transparentnosti voči dotknutým osobám toto oboznámenie dotknutej osoby o spracovaním osobných údajov podľa článkov 13. a14. Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a § 19 Zákona NR SR č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov pod názvom

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV:

Účel spracúvania osobných údajov v  účtovných dokladoch:

V rámci činnosti dochádza k spracúvaniu osobných údajov za účelom vedenia agendy potrebnej k splneniu zákonnej povinnosti prevádzkovateľa pri spracúvaní účtovných dokladov.

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, titul, adresa trvalého pobytu, adresa prechodného pobytu, telefónne číslo, e-mailová adresa, dátum narodenia, druh a číslo dokladu totožnosti, podpis, číslo bankového účtu fyzickej osoby

Právny základ spracúvania osobných údajov: Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov. Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Zákon č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Zákon č. 152/1994 Z. z. o sociálnom fonde a o zmene a doplnení zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov

Kategórie príjemcov:Daňový úrad – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Účel spracúvania osobných údajov v Evidencii došlej a odoslanej pošty a v správe registratúry:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov pri evidencii došlej a odoslanej posty a úkony spojené so správou registratúry

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby – adresáti, zamestnanci

Zoznam osobných údajov: rodné číslo, meno, priezvisko, titul, adresa, názov organizácie, pracovné zaradenie, e-mailová adresa, predmet a obsah pošty

Právny základ spracúvania osobných údajov: Zákon č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Zákon č. 305/2013 Z.z. o elektronickej podobe výkonu pôsobnosti orgánov verejnej moci a o zmene a doplnení niektorých zákonov ( zákon o e-Governmente), Zákon č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov

Kategórie príjemcov:Ministerstvo vnútra SR – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 369/1990 Z. z. o obecnom zriadení v znení neskorších predpisov. Zákona č. 395/2002 Z. z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:bežná korešpondencia – 3 roky, registratúrny denník 10 rokov

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Účel spracúvania osobných údajov v evidencií ubytovaných hostí a v evidencii cudzincov:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom evidencie hotelových služieb, hotelových hostí, rezervácia izieb, evidencia osobných údajov v hotelovom systéme a evidencia hostí – cudzincov

Okruh dotknutých osôb:Klienti – ubytovaní hostia

Zoznam osobných údajov: Meno, priezvisko, titul, bydlisko, číslo občianskeho preukazu , Meno, priezvisko, titul, bydlisko, číslo občianskeho preukazu ďalších ubytovaných hostí, meno, priezvisko, titul, dátum a miesto narodenia cudzinca, štátna príslušnosť, trvalý pobyt v domovskom štáte, účel cesty do Slovenskej republiky, číslo pasu, vízum: druh, číslo, platnosť, názov a adresa ubytovacieho zariadenia v SR, spolucestujúce deti, dĺžka pobytu na Slovensku, telefónne číslo, emailový kontakt

Právny základ spracúvania osobných údajov: Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník, Zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov, Zákona č. 582/2004 Z. z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v znení neskorších predpisov, Zákon č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty, Zákon č. 404/2011 o pobyte cudzincov a o zmene a doplnení niektorých zákonov´, Zákon č. 431/2002 Z. z. o účtovníctve, Zákon č. 496/2008 Z. z. úplné znenie zákon č. 253/1998 Z. z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení neskorších predpisov

Kategórie príjemcov: Daňový úrad – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle: Zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Účel spracúvania osobných údajov v evidencii reklamácií:

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov za účelom vybavovania reklamácií

Okruh dotknutých osôb:Osoby uplatňujúce si reklamáciu

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, titul, bydlisko, telefón, e-mail a povaha reklamácie

Právny základ spracúvania osobných údajov:Zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a iné súvisiace všeobecne záväzné právne predpisy, Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov

Kategórie príjemcov: SOI – Zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov, Zákon č. 128/2002 Z.z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:Vaše osobné údaje uchovávame v zmysle osobitného predpisu a platného Registratúrneho plánu a poriadku zverejneného na webovom sídle v sekcii Ochrana osobných údajov

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

 

Účel spracúvania osobných údajov v databáze fotografií:

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov (fotografií) za účelom prezentovania činnosti prevádzkovateľa

Okruh dotknutých osôb: zamestnanci, klienti

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko, fotografia

Právny základ spracúvania osobných údajov: Súhlas dotknutej osoby, ktorý dotknutá osoba poskytla dobrovoľne a kedykoľvek ho môže odvolať na adrese: recepcia@penzionkozak.sk

Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:Osobné údaje budú spracúvané počas trvania súhlasu s uverejňovaním fotografií

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Účel spracúvania osobných údajov v Kamerovom informačnom systéme:

V rámci činností prevádzkovateľa dochádza ku spracúvaniu osobných údajov na základe osobitnej potreby a požiadavky a to najmä na ochranu verejného poriadku a bezpečnosti, odhaľovania kriminality, ochrany zdravia a majetku.

Okruh dotknutých osôb: zamestnanci, klienti, dodávatelia

Zoznam osobných údajov: záznam z kamier

Právny základ spracúvania osobných údajov: Oprávnený záujem prevádzkovateľa

Kategórie príjemcov: Súdy, OČTK -spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Zákona 301/2005 Z. z. trestný poriadok v znení neskorších predpisov, Zákona č. 162/2015 Z. z. správny súdny poriadok v znení zákona č. 88/2017 Z. z., Zákona č. 125/2016 Z. z., Zákona o niektorých opatreniach súvisiacich s prijatím Civilného sporového poriadku, Civilného mimosporového poriadku a Správneho súdneho poriadku a o zmene a doplnení niektorých zákonov, Oprávnený orgán štátu – spracúvanie je nevyhnutné na splnenie zákonnej povinnosti prevádzkovateľa a to v zmysle Všeobecného nariadenia o ochrane údajov

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:15 dní

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Účel spracúvania osobných údajov – Kontaktný formulár:

V rámci činnosti dochádza ku spracúvaniu osobných údajov v evidencii klientov na účely zaslania odpovede na dopyt klienta

Okruh dotknutých osôb: fyzické osoby – klienti

Zoznam osobných údajov: meno, priezvisko,e-mail

Právny základ spracúvania osobných údajov: súhlas dotknutej osoby

Kategórie príjemcov:neposkytujeme

Prenos osobných údajov do tretích krajín sa nerealizuje.

Lehoty na vymazanie osobných údajov:osobné údaje sú spracované na účely komunikácie a následne budú vymazané

Automatizované rozhodovanie vrátane profilovania sa neuskutočňuje.

Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním osobných údajov, ktoré sa jej týkajú. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním; pred poskytnutím súhlasu musí byť dotknutá osoba o tejto skutočnosti informovaná. Dotknutá osoba môže súhlas odvolať rovnakým spôsobom, akým súhlas udelila.

Vaše práva podľa NARIADENIA EU A ZÁKONA o ochrane údajov

Považujeme za dôležité, aby ste chápali, že osobné údaje ktoré spracúvame sú vašimi údajmi a že s ich spracúvaním súvisia práva. Okrem práva odvolať súhlas so spracúvaním osobných údajov máte aj iné práva, ktoré vyplývajú z Nariadenia a Zákona o ochrane osobných údajov.

  1. Právo na prístup

Máte právo na poskytnutie kópie osobných údajov, ktoré o Vás máme k dispozícii, ako aj na informácie o tom, ako Vaše osobné údaje používame.

Vo väčšine prípadov vám budú Vaše osobné údaje poskytnuté v písomnej listinnej forme, pokiaľ nie je z Vašej strany požadované inak. Ak ste o poskytnutie týchto informácií požiadali elektronickými prostriedkami, budú vám poskytnuté elektronicky, ak to bude technicky možné.

  1. Právo na nápravu

Prijímame primerané opatrenia, aby sme zabezpečili presnosť, úplnosť a aktuálnosť informácií, ktoré o Vás máme k dispozícii. Ak si myslíte, že údaje, ktorými disponujeme, sú nepresné, neúplné alebo neaktuálne, prosím, neváhajte nás požiadať, aby sme tieto informácie upravili, aktualizovali alebo doplnili.

  1. Právo na vymazanie

Za určitých okolností máte právo nás požiadať o vymazanie Vašich osobných údajov, napríklad v prípade, ak osobné údaje, ktoré sme o Vás získali, už viac nie sú potrebné na naplnenie pôvodného účelu spracovania alebo v prípade, ak odvoláte svoj súhlas so spracovaním. Vaše právo je však potrebné posúdiť z pohľadu všetkých relevantných okolností. Napríklad, môžeme mať určité právne a regulačné povinnosti, čo znamená, že nebudeme môcť Vašej žiadosti vyhovieť.

  1. Právo na obmedzenie spracovania

Za určitých okolností ste oprávnený nás požiadať, aby sme prestali používať Vaše osobné údaje. Ide napríklad o prípady, keď si myslíte, že osobné údaje, ktoré o Vás máme, môžu byť nepresné alebo keď si myslíte, že už Vaše osobné údaje nepotrebujeme využívať.

  1. Právo na prenosnosť údajov

Za určitých okolností máte právo požiadať nás o prenos osobných údajov, ktoré ste nám poskytli, na inú tretiu stranu podľa Vášho výberu. Právo na prenosnosť sa však týka len osobných údajov, ktoré sme od Vás získali na základe súhlasu alebo na základe zmluvy, ktorej ste jednou zo zmluvných strán.

  1. Právo namietať

Máte právo namietať voči spracovaniu údajov, ktoré je založené na našich legitímnych oprávnených záujmoch (napríklad osobné údaje spracúvame na účel bezpečnosti siete a infraštruktúry). V prípade, ak nemáme presvedčivý legitímny oprávnený dôvod na spracovanie a vy podáte námietku, nebudeme Vaše osobné údaje ďalej spracúvať.

  1. Práva súvisiace s automatizovaným rozhodovaním

Máte právo odmietnuť automatizované rozhodovanie, vrátane profilovania, z ktorého pre Vás vyplynie právny alebo podobný významný dôsledok. Spoločnosť zvyčajne nepoužíva v kontexte zamestnávania automatizované rozhodovanie alebo profilovanie.

  1. Právo odvolať súhlas

Vo väčšine prípadov Vaše osobné údaje nespracúvame na základe Vášho súhlasu. Môže sa však stať, že v konkrétnych prípadoch o Váš súhlas požiadame. V prípadoch, kedy to urobíme, máte právo odvolať svoj súhlas s ďalším používaním Vašich osobných údajov.

  1. Právo podať sťažnosť

Ak chcete podať sťažnosť na spôsob, akým sú vaše osobné údaje spracúvané, vrátane uplatnenia vyššie uvedených práv, môžete sa obrátiť na našu Zodpovednú osobu (kontaktné údaje sú uvedené vyššie). Všetky vaše podnety a sťažnosti riadne preveríme.

 

Ak nie ste spokojný s našou odpoveďou, alebo sa domnievate, že vaše osobné údaje spracúvame nespravodlivo alebo nezákonne, môžete podať sťažnosť na dozorný orgán, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, https://dataprotection.gov.sk/uoou/ , Hraničná 12, 820 07 Bratislava 27; tel. číslo: +421 /2/ 3231 3214; E-mail: statny.dozor@pdp.gov.sk.